Я хочу...

Ти знаеш..Я тебе кохаю...
Я хочу,щоб всi люди знали!
Я хочу,щоб про це кричало
Все мiсто,всi птахи спiвали!

Я хочу,щоб усi дороги
Твоi лиш кроки пам`ятали
Я хочу,щоб усi будинки
Твое обличчя впiзнавали

Я хочу,щоб цей дах самотнiй,
Що ми там ранок зустрiчали
Щоб вiн i небо загадкове
Про тебе все розповiдали.

Я хочу,щоб коли темнiло,
Прозорi вiкна нас чекали.
Щоб ми прощалися з тобою,
I щоб всi вулицi зiтхали...

Я хочу,лiхтарi щоб всi
Твоiх очей не оминали.
Щоб кожен подих цього мiста
Тебе так як i я кохали.


Рецензии