Сьогоднi ти живи

«Сьогоднi» завтра буде «вчора».
А ти тепер лише живеш.
Коли настане пiслязавтра,
«сьогоднi» завтра не знайдеш.

Зранку ти розплющиш очi,
Побачиш мiсто i людей,
Побачиш вiкна,стiни,сходи,
Шляхи,наповненi iдей.

Я хочу просто нагадати,
Що це життя лише одне
Ти бачиш лише вiкна,стiни,
Тобi здаеться це нудне.

Я хочу просто розказати,
Що в вiкнах,стiнах,сходах цих
Маленькi посмiшки кохання.
А ти не дивишся на них.


Рецензии