Мить життя

Учора- день минулий,
А завтра - майбуття.
Живіть сьогодні,люди!
Бо саме зараз - мить життя.

Нехай кришталем миті 
Впадуть в ранкові роси,
Волошками - у житі,
Вінком дівочим - в коси...

Нехай вам кожна днина
Здарує повний колос.
Нехай сьогодні, нині,
Душа співає вголос!


Рецензии