Зигирдек ишк

            ***
Зигирдек ишк,
          омон чикканди, утдан
кулаверганди-я,
               котиб,
                хансираб
Бус-бутун.
          Лекин устихони тутдек
 
тукиларди..
          укаланиб..
                кисирлаб
Хайкириб,
       ур-хо,ур-холаб,
                хар ёндан
зарбалар,
        бера бошлашди карсиллаб
Тегирмон тош-у,
             харсанглар,
                коялар
ёгилди,
       шурли бошига, лорсиллаб.
Зигирдек,
       ишкни, янчдилар...
                хавфсираб...
             ***
             
 
   
               
 
 
 


Рецензии