Ишк келди

              ***
Ишк келди...
      у билан бирга
                бор офат
ингроклар,
         кийноклар,
                азоб-укубат
Корачиклар
         куйиб кетди,
                кукунин
каргалар,
         илиб кочдилар, шу захот 
Йигилар унсиз,      
            йикилар хунсиз...хор

шам атрофидаги,
                парвона-бургут...
Айланиб,ургилиб...
                казийди мозор
занглаган
         киличнинг
                сопида
                соат..
Илон огзидан   
             томаётган гулоб
булбул...
      куриятган    
               бугзига сабот
Чумоли
     дукидан
            дунёлар хароб!
Хайхот!
     Кет, ишк!
         Сен-хаётмас,
                мамот!
             ***



 


Рецензии