Бугун ута орзикди юрак

                ***
Бугун,
    ута,
         орзикди юрак..
кузларингни
         кумсаб,
               энтикди
Бугун, ёник-ёник бир тилак
факат, кузларингга жон тикди..
Толикканди..
           узок уртаниб
колмаганди,
          хеч холи жони
Кетди-ю,
         хаммасидан тониб
кутилди,
         бор гамдан, осони
Эссиз,
        ишкда
              ширин ёнувди..
химрилибгина,
              ут олувди
Киникканди-я,
            хеч ачинмай
конувди,
      оламдан,
              тонувди
Бедаво,
      дардлигин,
               билсаям
кон-у,
        зардобларга   
                тулсаям
Даъво-ю,
       давосин тан олмай
кетди, жим...
         айтмади, улсаям..
           ***


Рецензии