Вона хотiла. Вона намагалась

Вона хтіла назвати себе кимось іншим.
Вона хтіла стати ніким, щоб ніщо відчувати.
вона загасала в собі шепіт серця тим віршем,
вона просто втратила сенс хоч якийсь існувати.

Вона намагалась кричати, та сили немає
вона намагалась дістати, чого настачає…
вона намагалась кохати, та болю не чути,
вона намагалась впізнати себе та відчути.

Вона хтіла жити, та так, щоб нікого не знати,
Вона хтіла пити, палити, й, німівши, кричати!
Вона хтіла бити той посуд, кришталь той блискучий…
Вона хтіла досі кохати, та ти був байдужий…

Вона замикається там, де нема вже повітря…
Вона замикається там, де нема сенсу жити…
Вона замикається в своїй душі, в своїм світі,
Залишить по собі вірші, що лиш правди налиті.

Вона хотіла назвати себе кимось іншим.
Вона хотіла стати ніким, щоб ніщо відчувати.
Прочитавши це все, ти навряд чи пронизишся віршем…
Чи наважишся ти, перенісши це все, існувати?

А. Стрельчук
03.09.09


Рецензии