Немов новокаiн у губи

Немев новокаїн у губи:
ти цілуєш – я німію…
Це кохання нас погубить –
ледве-ледве розумію…
Новокаїн в моєму тілі –
рук твоїх не відчуваю,
Новокаїн в моєму серці –
вже нікого не кохаю…

А. Стрельчук
16.03.09


Рецензии