Закричу

Закричу. Я не промовчу.
Біль засліплює вже очі.
Не терпітиму. Не можу.
Вже і ти не допоможеш.
Забери від мене руки.
Обираю я розлуку.
Не чіпай мої ти карти.
Це життя мене не варте!

Дозволяю лиш спалити
твої фото. Я не можу.
Просто хочу далі жити.
Ти мені не допоможеш.
Просто хочу я радіти,
просто над слізьми сміятись.
Та чи вмієш ти любити –
вже не за мету дізнатись!
Погляд теплий, та порожній…
Де я там тепло шукала?
Ти в клітинці серця кожній,
я повільно помирала…
Перекреслюю мету!
З ниток плету нове життя.
В комусь, вірю, ще знайду
вірний сенс для майбуття.
Як кохання ти захочеш,
стримати я гнів зумію.
Підійду та прошепочу:
«Я тебе не розумію...»

А. Стрельчук
19.03.09


Рецензии