Закохана у темряву ночей

Я закохана у темряву ночей.
Прив’язана до вічності без світла.
І лише той блиск твоїх очей –
це спасіння вічності молитва.

Я закохана у тьмяне світло зір.
Я так звикла до пітьми без тебе.
Я закохана у холод і з тих пір
Я ненавиджу весняне тепле небо.

Я закохана в страшні німі ліси.
Я закохана у біль… і це не вперше.
Я дарую своє серце – віднеси,
погуби… Так точно буде легше.

Я закохана у біль, страждання, страх.
Я сміюся… і мені в обличчя злива.
Тільки так я вічно нічия…
Я закохана… і я щаслива!

А. Стрельчук

27.02.10


Рецензии