Зима

Наступила снігова пора,
білосніжная зима.
Усі дороги замело сніжком,
річки покрило вже льодком
А малята вже до хати
перестали заглядати.
Снігом граються із рання
і спокою їм нема,вони
раді ,що прийшла зима.


Рецензии