Свiт пустих, безсердечних iстот

Світ пустих, безсердечних істот

Світ пустих, безсердечних істот
Кругом сіють одну недовіру,
Похваляються жорстоким убивством,
Возвеличують гріх і насилля.

Залишився цей світ без сердець,
Лиш одна порожнеча навколо,
Радять одяг змінити сумний,
Похилятися дивним іконам.

Залишився цей світ без душі,
Криком вдавлює легені тяжкі
Між далеким і близьким горизонтом,
Помирає надія в сльозах.

Наче поруч роздерта весна,
Непритомна лежить коло ями,
А у прірві ангел святий
Лічить гроші награбовані пильно.


Рецензии
Так сумно стало вiд вiрша. Невже все так погано? Нехай надiя живе!

Гусева Наталья   24.03.2013 22:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.