Вчинки

Я тебе лиш кохаю,

Для мене ти все,

І живу я, лише тобою.

Твій голос - для мене понад усе,

Твій погляд – нізащо я незабуду,

І жити тобою, повіки я буду…

****

Пробач якщо зможеш,

Будь ласка, пробач

Мою поведінку – безглузду.

Я не знав як сказати,

І хотів показати,

Що для мене потрібна ти дуже…


Рецензии