Из студенческих тетрадей

СТУДЕНТ   Д;ПТЕРІ
Мен он то;ыз жастамын
Мен он то;ыз жастамын,
Т;лпар б;ла; бастауым.
Жалаулайды жас жаным
Алаулайды аспаным.

Та; н;рларым-шатты;ым,
;нді ыр;а;ым-т;тті м;;.
;;пия бір ;уаныш,
Алдымда;ым шатты;ым.

К;;іл  ж;йткіп жайланды,
Бір а;;у;а «байланды».
;ара с;зім сіркіреп,
А; ;ле;ге айналды.


Рецензии
Напиши, пожалуйста, это стихотворение в ответе на мою рецензию, чтобы можно было бы прочитать в нормальном виде.

Мельников Александр Алиевич   22.03.2013 17:46     Заявить о нарушении