Ноти життя

Така як ти,ввійшла в моє життя,

І без упину, проливалось кров*ю серце.

І ти моя,моя,моя!

Так думав я,так думав я…



Твої прекрасні,щирі, карі очі,

Світилися мов зорі поміж ночі,

І надавали сил для мене жити,

Давали жити і творити, ці життєві ноти,

Оті, такі які були усім для мене і всього довгого життя без тебе…



Вони немовби і душили, але водночас надавали сили.

Морфей заграв свою останю пісню.

У височінь здійнялись птахи.

І ніби щось йому зашепотіли

 Упав Морфей і разом зним упала скрипка

І зникли ноти, і  птахи  вже полетіли…


Рецензии