Про кохання

Як гарно  співа соловейко в саду
Весняної,теплої ночі!
Щебече,що знов я до тебе прийду
І гляну закохано в очі.


З тобою у парі,кохана моя,
Підем до весняного гаю,
Щоб знову послухати спів солов"я
І пахощі ніжні розмаю.


Ти голову схилиш мені на плече
І ніжно так візбмеш за руки
Від мене ніколи ти не втечеш
Й між нами не буде розлуки.


А місяць щербатий по небу пливе,
Підморгують зорі грайливо,
Регочуть,бо знають:кохаю тебе,
Таку молоду і вродливу.


Співай,соловейку,пташино мала,
Яка ж твоя пісенька мила!
Кохана моя,наречена моя
Серце навік  полонила.


...Вже час повертатись нам до села,
Півні заспівали веселі.
А соловейко,пташина мала,
Навкруг розсипа свої трелі.
                2009 р.


Рецензии