Пошук

Важко знайти ту,що б до душі припала наче радість,
тримаючись за тебе, неначе за життя.
З якою б розділити суміш співчуття,було приємно,
не покладаючи до ніг її матеріального лайна,
що б і в жару,і в холод,
було не важко все перетерпіть,
адже повинна бути дівчина така,
що буде тобі більше за життя.


Рецензии