Любов - життя

Я закохалась в твої очі
І ти в мої, напевне, теж.
Не сплю тепер я дні і ночі,
Нема моїй любові меж.

Ти не мовчи, скажи хоч щось.
Бо сил нема цей біль терпіти.
Ти щось сказав? Мені здалось?
Ти пам'ятаєш?.. Білі квіти....

Я твої очі пам'ятаю,
І до безтями їх люблю.
Але тебе я відпускаю,
Та Бога щиро я молю:

Щоб незабаром повернувся,
Щоб ти мене одну кохав,
Щоб ти нарешті схаменувся,
Щоб ти не втратив те, що мав!

Щоб не забув ті почуття,
Що душу наскрізь полонили.
Любов для мене - це життя,
Але у смужку: чорне, біле...


Рецензии