Блукаючим...

В очах твоїх безмежний океан,
Що містить у собі незнані перли.
Потенціал твій вищий за Говерлу,
Охоплює безкраїй ареал.

Твій серця бій стрімкіший за годинник,
Його не спинить жоден майстер рук.
Твої думки відтворюються в звук,
Що з особливих клавіш Баха виник.

У голові блукаючій - озера мрій,
В якому бавляться майбутнє і минуле.
У них ховається те щастя, що прибуло
На крилах птиць, що відлітають в вирій.

А у долонях - мрійний дивосвіт,
Що помістився у душі дитячій.
І ти Всевишньому уже віддячив,
Подарувавши колискову слів.

Збудуємо із серць людських блокаду,
Щоб зберегти божественний порив.
Бо ти дорогу щастя нам відкрив,
Де кожен подарує вам троянду…


Рецензии