Я в ддам тоб все...

Я віддам тобі все, якщо тільки захочеш:
Своє віддане серце, все життя до хвилини.
Якщо скажеш, навік я забуду про гордість
І покірно впаду на розбиті коліна.
Ти побачиш, що я не про що не жалію,
Не шукай мої сльози, бо я не заплачу,
Бо крім тебе нічого цінніше не маю,
Бо усе, окрім тебе, нічого не значить.


Рецензии