***

Я посмішку твою скопіював
І в пам'яті надійно я зберіг.
В думках ніхто так довго не бував,
Від почуттів я захищавсь, як міг.

Але вона зламала мій брендмауер,
І автозапуск, що постійно видає
Її. Не хочу тиснуть кнопку power,
І хочу бачити такою,яка є.

І тисяча найменувань історій,
Але не тисну я синенький лайк.
Себе не видам в інтернет просторах,
Я споглядаю у режимі spy.

На ній є захист, видалить не можу
І мене не врятує режим"сон".
І знову я знайомий запит вводжу,
У скромному рядці моїх "вікон".


Рецензии