Севилган юрак

          ***
Севилган юрак,
             айт,нима керак?
Биргина нигох,
              хафас учун,ох..
Нафассиз юрак,
            айт нима керак?
Биргина нигох,
             навас учун,ох..
          ***


Рецензии