Кетди-я, ишк

          ***
Кетди-я, ишк
 аламин кучиб
Лабин тишлаб,
хаммадан чучиб
Кетди-я, ишк
колдириб ёдин
Ширин хаёл-у,
ширин додин
Ахир,
кечагина,
пориллаб
Жоду кузлари-ла,
 жовдираб
Турнганди-я,
ёниб,
ловуллаб
Турганди-я,
йулингни
пойлаб..
   ***
    


Рецензии