Майса

          ***
Лаокал,
     майса
          булганингдами..
Куз ёшим-ла, кукартирардим
Илкинг кучган,
         тупрок
                булардим
Кузингга туйиб,мултирардим..
Балки,шунда
          шипший олардим
Ёниб-ёниб,кизиб,уртаниб
Ортикча буларди,
         айтмаган сузинг
Айтолмаганинг..
        кетмасдим
                ёниб..
        ***


Рецензии