Ранок Весни

Брунатні бруньки на березах і бузку
Бубнявіють в рожево-бежево-зелене…
Ярило їде у весняному візку,
Вдягає гілочки кленові у червлене.

На тлі блаватному ясніє сухозліт –
Дзвіниця Лаври та кора на осокорах.
Сніг де-не-де - бриластий живопліт,
Теплом прогризений… Та ж квітень скоро!


Рецензии