iстерично-зламане

      Не с/твоя

Сама не своя. Твоя.
Зриваю штори. Ставлю крапки.
Порвала всі записки цим весняним ранком.
Тверезо розумію – все Х*йня.

Розпотрошила іграшки.
       Відбила шматок серця.
Моє життя – то хламу купа.
А в голові одна лиш рима – дупа.
І по думках пройшлися ротой берці.

Та все мина. І завтра вже сьогодні.
Більш-менш зібрала свій до купи хлам
То ж сокровенне. Хлам  свій не віддам.
Й останнє: Я люблю побути у безодні.

Щоб апатично гледіти в нікУди.
Земфіру танцювати нерухомо-витончено
Прошепотіти: ну, не бійся, всьо вже кінчено,
Тепер – ти здобич, кровожерна баракудо.


Рецензии