***

А що, якщо життя б не стало
того, що й справжнім не назвеш
не раз воно в цій битві програвало
чому ж ти й досі так живеш?

Блукання, пошук щось нового
мабуть, прописано в твоїй судьбі
ні, не забудеш ти нікого
назавжди буде це в тобі

Спотворена душа - твоя і моя
здавалось би, одна на двох
це та, безмежна наша зброя
яка колись врятує нас обох


Рецензии