Забудь його

Забудь його, бо він не твій,
Чекати теж його не треба.
Забудь його, і краще мрій,
Злетіти з іншим аж до неба.

Благаю я, не треба мстити,
Забудь його! Нема… Він щез!
Ти спробуй знову полюбити,
Хоч навіть янгола з небес.

Забудь його, забудь навіки!
Не вартий він цих почуттів.
Забудь і все, бо час – це ліки,
Забудь! Він сам того хотів.

Не муч себе! І відпусти
Всі спогади, всі сльози, муки.
Забудь його! Спали листи,
Яких торкались його руки!


Рецензии