Ти мене не розумiэш

Ну ось, вже й ти мене не розумієш.
Вже й ти нервуєш у мою присутність.
Ти ніби холодом по тілу вієш.
Ні, я не вірю у твою підступність.
Я що і справді вже така погана?
Хіба я так псую твоє буття?
А ти ж казав, що я твоя кохана,
А ти ж казав, що я твоє життя?!
Та ти ж не міг мені брехати!
Я ж тобі вірила, до слова.
Ти так обіцяв про мене дбати,
А я з тобою будь-куди була готова.
Як що не так,то ти мене пробач,
З тобою, хоч пів світу розстріляю.
Актор! І скопійовані є бач,
моє життя та твій сценарій.

(19.03.2013)


Рецензии