Веснi назустрiч

Відходить  ніч, не давши мені сна,
Згортаючи поволі чорні крила.
Бо там за світлим обріем весна
Вже підійма своі легкі вітрила.

О весно, весно! Золотавий рій.
Летиш ти і не  знаеш собі втоми,
Яких ти принесеш для серця мрій?
Скільки доріг розстелеш не відомих?


Які посіеш квіти запашні,
Яким теплом зігріеш мою хату?
Чи принесеш ти щось мені, чи ні
Я все одно тебе...буду чекати...


Рецензии