Жаданне

Жадаў каб задавала мне пытанні ,
Жадаў каб нежна абнімала ты,

Гарэў касцёр...
І зорак была шмат на небе,
І так сядзім а я як воўк скую,
Ты зноў, як Стах із палявання,
Увазьмеш і пойдзеш у цішыню.

Нічога, знову час наступіць,
І зноў вось так сустэнімся і мы,
Галоўнае кабы было жаданне...
Тады і знову, толькі я і ты.


Рецензии