Бiла троянда

              Поволі ніч згортае чорні крила,
              Бо вже за обріем світанок баче.
.             Схилилася в садку троянда біла
              І чистою сльозою нишком плаче...

              Яке у тебе трапилося лихо!
             Злякався вітер, говори лишень?
             Йому троянда відповіла тихо-
             Я вранці плачу, щоб радіти вдень.

             Як тільки  сонечко мене зігріе,
             І вип’е з пелюстків моїх росу.
             Ти пахощі в садку мої розвіеш
             Тоді побачуть всю мою красу.


Рецензии