Яна тун

          ***
 Яна тун.Бир жоду нигохга туткун
 Жизгинак,куйиб кул,булган мухаббат...
 Камалак жилоли умидлар хун-хун
 Тош котган,вахмдан кутишиб соат
 Яна тун.Кузимга, ой чизар расминг
 Куй,курмагин деб,шу гирром аламни
 Бош эгдим,карахт,англаб колиб,аслин
 Рохат...корачиксиз,курмок оламни...
   ***


 
 


Рецензии