Ким у?

          ***
 Ким у?
       Бемахалда туширган титрок?
 Жимлик..
      тунда майин сас,
                аллакайда
 Укиниб-укиниб,      
                йиглайди гумрох
 Сунмокда,
     энг сунгги,
               юлдузлар майда..
 Ишк устида,
          йиглаб куяр йиги..
 Нахот...
           Сукунат урилар сояга
 Мунгли коялар-
               девларнинг жаги
 Ой шурли,
            жавдирар дояга...
 Ким у?
            ***
 


Рецензии