Мухаббатга тиламчи

          ***
 Сен топиб олгандинг,
              ноёб топилдик
 ёмгир,
       шаррос куйятган кечада..
 Севинчданми,
            утинчданми,кузинг жик..
 хайрон, котиб колдинг,
                урта кучада
 Шу лахза,
           кузингдан
                чакнаган нурга
 минг-минглаб юлдузлар,
                аргимчок солди
 Манави..кимлигин
                билмаган...зурга
 нима булятганин, хам билмай колди
 У хар тун,
        шу ерда
               мунгайиб,хазин
 ой нуридан
           эшар эди аргамчи
 У хар тун,
           куйлар эди майин
 у хар тун, мухаббатгайди тиламчи..
 сенгамас...
            ***


 


Рецензии