Нiби в маревi

До цих пір я не знаю - це було чи ні.
Ніби в мареві, бачив я сонця проміння.
Пробивалось крізь штори воно на вікні
І в душі проростало коханням з насіння.

Під шелест листків вітер тихо співав
Сонним деревам прощавальний мотив.
Нестямно тебе я всю ніч цілував,
Швидко щасливий той час пролетів.

Ранок прислав нам хурделицю сніжну,
Сонце червоне й холодне зійшло.
Я пам"ятаю тебе таку ніжну,
Ніби розлуки взагалі не було.

До цих пір я не знаю - це було чи ні.
Ніби в мареві, бачив я сонця проміння.
Пробивалось крізь штори воно на вікні
І в душі проростало коханням з насіння. 


Рецензии