Довженко

Почитайте уважно Довженка!
І у Вас аж розквітне душа,
Вас у світ той прекрасний поверне,
Де дитинство, де ласка й краса!

Дивним світлом аж серце заграє!
Мирним вітром прогнеться душа,
Бо тепло у його не згасає,
Просто з ним він рядки ці писав!

Почитайте, повірте, почуйте,
Доторкніться до тих сторінок,
І в уяві своїй намалюйте
Світ любові від теплих думок!


Рецензии