***

Моя Десна! Як я тебе люблю!
Як я люблю промінчики ласкаві!
На хвилях ніби щастя я ловлю!
І від тебе натхнення я чекаю!

А ти течеш, немов не до тебе!
Говорить серце, що тобі читає,
Та знай, моя душа все збереже,
Для чого зараз пише і ридає!


Рецензии