Перше кохання

Серце мліє, тривожна душа!
Погляд каменем дивиться в небо…
І по щоці ледь стікає сльоза…
Завжди закоханим важко й нестерпно!

Раптом тихий, простий голосок
Ніжно вітається й дивиться в очі.
В серці заграє кохання дзвінок,
Той що Вас змушує плакать щоночі.

Серце наповниться гімном кохання,
З’явиться мрій і думок колосок.
І знову чекатимеш з ним привітання,
Щоби почути його голосок!!!


Рецензии