Час

люди живуть хвилинами
думають про вихідні
тримають почуття силами
меланхолію тримають у душі

друзі живуть годинами
чекають наступну неділю
сяють світом сірим
розтоплюють людям вугілля

любов живе роками
тліє спокійно
ми тікаємо від старіння
уже занадто піздно

ми живемо секундами
вдихаючи дим
останніх
сигарет


Рецензии