***

Дівча моєї мрії -
М'які пухнасті вії
І очі, мов озерця, -
Запала міцно в серце
І манить вдалині.
Давно причарувала
І спокій відібрала,
Кохання влила в душу,
Тепер страждати мушу
Один в самотині.

Та на вітрах весняних,
У відчуттях незнаних
Серце міцніш заб'ється
І почуття проснеться,
Як брунька навесні.
Гей, в весняній завії
З дівчам моєї мрії
Я долю поєднаю
В долонях свого краю,
На батьківській землі!


Рецензии
Гарно!!! З повагою, Наталка.

Наталья Сытник   19.03.2013 11:37     Заявить о нарушении
Наталка, дуже дякую за відгук! Бажаю весняного настрою, ЩАСТЯ І ДОБРА!!! З Повагою. Микола.

Мыкола Ковальчук   19.03.2013 19:50   Заявить о нарушении