Мicяць на небi зiрки колиска

Мicяць на небi зiрки колискає,
 Тиша пливе навкруги,
 Щедра i зоряна нiчь посилає
 Кожному сни чарiвнi.

 Вiтер у травх зiтхае тихенько,
 Соно гойдає туман.
 Рiчка шепоче легенько-легенько
 Казки уснулим човнам.

 Пiсня поволi пливе цвiркунова,
 Ладить спокiйного сна.
 Мiсячна-зоряна нiч колискова
 Мрiєю дитинства повна .

 Ранок на небi зiрки задуває,
 Тьохнув в тишi соловей,
 Ясну яскраву зорю (зустрiчає) прикрашає
 Дзвiнкой своєю пiсней.


Рецензии