тоб 1100

знаєш, я так хотів сьогодні танцювати
та настрою нема. де його взяти?
а в місті в нас таки сьогодні свято.
раптом радіти, свою душу звеселяти,
горілку пити та пісень співати.
про місто ви своє не забувайте.

з неба, ромена квітки як на долоні,
заплаче небо й розкриють парасолі,
на вулицях розквітнуть кольоровим чорні.
знаю ти бачиш на моїм обличчі втому,
та все гаразд. вже на твоїх долонях...
і серце замерзає, біль у скронях. годі.

тобі тисячу сто ти моє рідне місто
і асвальт як пальто, ліхтарі як намисто
час іде мимохідь і раптово й зненацька
одинадцять стольтть, а мені лише двадцять.


Рецензии
прекрасно. чувственно и волшебно. приятно душе. наполненность. спасибо!

Инна Закорецкая   17.03.2013 01:19     Заявить о нарушении