сорока

Скажи мені чому всі люди заздрять?
У чому полягає їхня злоба.
Коли у тебе пазуха для Бога.
А за душею не має навіть крихти.

Назвіть мені хоча б окремий приклад.
Коли людина просить допомогу.
А обернувшись всі немов до вовка.
Біжать скоріш,як покидьки з порогу.

Давай всміхнемся всім хто в нас так заздрив.
Хто так лякався дрібної допомоги.
Переступивши матір у порога.
Аби не скривдити - своє "святе ім'я"


Рецензии