Побажання

В небі сонце гарно світить
Хай ростуть здорові діти
Та щасливі щоб були
І в достатку щоб жили.
Хай пташки в гаю співають
Квіти всі вже розцвітають
Дуже тепло на дворі
Щоб дерева всі цвіли
Та всі добре ми жили.
Друзів щоб не забували
Коли треба допомагали
Хай завжди в житті так буде
Всі весні радіють люди.

 


Рецензии