Ви знову разом

Ви знову разом,
Ти знов обрав її.
Проте причин цього кохання
ніколи не збагнуть мені.

Дивлюся я у твої карі очі -
в тобі я бачу весь мій світ.
Здається, що не доживу до ночі,
а зранку знову потону, немов дірявий пліт.

Та ти знов обрав її,
ти знову вбив мої надії.
І вбив кохання у душі моїй,
а з ними і на наше щастя мрії.


Рецензии