А навошта гэта трэба?

                ( Аm, C, Dm, G)
Ты iдзеш к сабе дамоу,
Губы- цыгарэта,
Ты не ведаеш як зноу
Пазабыць пра гэта.
Напауняеш ты сябе,
Гэтым горкiм дымам,
Вочы цягнуцца к зямлi,
Ды сыйшлiся клiнам.
Ты не ведаеш як жыць,
Бо не бачыш света…
Так пражыць сваё жыццё,
Дык, якая ж мэта?
Пр:
А навошта гэта трэба,          А навошта гэта  трэба,               
То ж зямная усёж патрэба…         Паглядзi хутчэй у неба,
А грашыць мы толькi можам,           Святы Бог цябе ратуе,
Хто нас збавiць, дапаможа???                I усе грахi даруе…   
Разабраушысь, адрачыся,                ( дополнение к роипеву)
Ды у святасць апранiся.
Богу дай свае ты рукi,
Цябе збавiць Ён ад мукi!!!!.


Калi  грэх твайго жыцця,
Лепшая прыкмета.
Сэнсу болей жыц няма
Бо знiкае мэта
Эшалонам як цягнiк
Час штодзённа крочыць
I  нiбыта пад адкос,
Можна хутка збочыць.

 


Рецензии
Нравится, как Вы пишете на бел.мове..

Игнатова Мила   13.04.2018 22:46     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.