Вони

Вони блукають між старих ялин,
Вона і він, два світлі силуети,
І поміж тіней гострокутний клин
Заклеює обвітрені конверти.
На плівці пам’яті казкові міражі,
Було і буде, здійснене – здійсниться,
Там не бар’єри, просто вітражі,
Яким ночами темними не спиться.
***


Рецензии