Недiля

Я блукав рано вранці по місту
Проходив біля твого будинку
Намагався убити в собі егоїста
Подивитись на тебе хоча б на хвилинку

Дуже хочу відчути тебе щасливою
Торкатись пальцями твого обличчя
І не знати нікого крім тебе милая
У твоєму житті бути чимось незвичним

Це лише слова написані на папері
І можливо для тебе нічого не значать
Та я знаю їх силу твою в них потребу
Бо я відчуваю тебе коли інші навіть не бачать


Рецензии