Небе над покриви - грохот

Небе над покриви – грохот.
Впримчени - обгръща шалът.
Сподавени в шепота - вопли.
Първите - трети ще станат.
 
Покланяш се – всяка сутрин.
Разкапан въздухът мразовит.
Добре, нищо, петък е утре,
все още може да се уреди. 


http://www.stihi.ru/2010/12/02/2472

Небо на крыши хлопьями...

Джона Фрай

Небо на крыши - хлопьями.
Шарф обнимает - петлями.
Шёпот задавят - воплями.
Первые - станут третьими.

Каждое утро - кланяться.
Воздух морозный крошится.
Ладно, хоть, завтра пятница.
Может ещё всё сложится.

2.12.2010


Рецензии